Flavinárium növény terápia - Flavin, Vita Crystal termék vásárlás

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Használati útmutató Flavinárium böngészéséhez, Flavin termék vásárláshoz

Flavinárium Flavin infók

Próbáltam nagyon egyszerű, átlátható kategóriák szerint rendszerezni a termékeket ABC-rendben, illetve termék-ajánlásokat a várható élettani hatásaik szerint.

Első nagy kategória: Termékek - Étrendkiegészítő, élelmiszerek; kozmetikumok; egyéb termékek Itt megtalálja a termék leírását, összetételét, javasolt fogyasztási mennyiséget, árát és meg is tudja vásárolni! Ha van a termékről információs-plakát vagy kapcsolódó cikk, azt is itt fogja megtalálni.

Második nagy kategória:
Hiánypótlás - vitamin-pótlás, ásványianyag-pótlás, nyomelemek pótlása Hiánypótlásra helyeztem a hangsúlyt, mint vitamin-pótlás, ásványianyag-pótlás, nyomelemek pótlása.

Harmadik nagy kategória:
Korunk betegségeiről... Itt megtalálja a gyakran előforduló betegségeket és azokról fontos és hasznos tudnivalókat az interneten már előforduló, közkinccsé tett cikkekből. A cikk forrását minden esetben megtalálja a leírás alján.

Hírek, blogok:
További tudásanyagok Az itt vásárolható termékek növényi összetvőinek tulajdonságairól, hatóanyagairól, ásványianyagokról olvashat. Őssejt kutatásról aktualitásokat, újdonságokat tartalmazó megbízható és fontos tudásanyagokat tartalmazó cikkek, hírek, tudnivalók. A lap alján mindig megtalálja a cikkben megtalálható gyógynövények mely termékekben találhatók meg hatóanyagként. A termékek neve linkelve van, rákattintva (2x katt) elolvashatja a konkrét termékről szóló bővebb információkat.

Jólét útján...
Tudatlatti, jóga, hangterápia... Olyan módszerekbe kaphat bepillantást, amelyek a gyógynövények és ásványianyagok mellett még gyakorlati hasznára lehetnek egy kiegyensúlyozott, egyre jobb minőségű élet felépítéséhez és megéléséhez. Érdemes minden esetben hallgatnia a szívére, amelyik módszerben örömét leli, az Önnek a megfelelő választás.

Használati útmutató Flavinárium böngészéséhez, vásárláshoz, Flavin növény flavonoid és ásványianyag hatóanyag, antioxidáns hatás, étrendkiegészítő, élelmiszer, kozmetikum termék tulajdonságai, összetevői, leírása, vásárlás, ára Flavinárium egészségmegőrzés, betegség megelőzése, öngyógyítás, természetes regeneráció

Figyelem! A termékek nem tartalmaznak gyógyszert vagy mesterséges úton előállított anyagokat. Csak és kizárólag a természetben megtalálható növényi flavonoid és antioxidáns hatóanyagokat találja itt meg!


Mit tudnak a flavonoidok? Eddig akármelyik terméket kipróbáltam, mindig elkápráztatott mit tud, kivétel nélkül minden alkalommal felülírta az elvárásaimat a hatás. Így aztán mindig újabb és újabb termékeket próbálok ki és eddig még sosem csalódtam. Így lesz a szocializmusban nevelkedet szkeptikus gyógyszer-hívőből gyógynövény-rajongó !

Hasznára lehet, ha vasárnap délelőtt 11órakkor nézi a TV2 EgészségMánia egészségmagazin című műsort. Itt virtuálisan bár, de találkozhat nagytudású hatóanyag szakértőkkel, akiknek elhivatott munkáját az itt forgalmazott termékek magukban hordozzák.


Vásárlás, rendelés után házhozszállítás!
Reményeim és célom szerint
könnyen megtalál mindent, amire szüksége van. Minden termék leírás oldalon talál kosarat, ott meg tudja rendelni. Vásárlásáról névre szóló visszaigazoló e-mailt kap 1 munkanapon belül !

Ha mégsem sikerül eligazodni, vásárolni vagy egyéb fontos kérdése merül fel, hívja az információs telefonszámot (0620/592-0630 , 8-20 óra között) és nagy örömmel segítségére leszek.

Használati útmutató Flavinárium böngészéséhez, vásárláshoz, Flavin növény flavonoid és ásványianyag hatóanyag, antioxidáns hatás, étrendkiegészítő, élelmiszer, kozmetikum termék tulajdonságai, összetevői, leírása, vásárlás, ára Flavinárium egészségmegőrzés, betegség megelőzése, öngyógyítás, természetes regeneráció
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz