Flavinárium növény terápia - Flavin, Vita Crystal termék vásárlás

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hangterápia, rezgésterápia

Jólét útján, Flavin mellett egészségmegőrzés, betegség megelőzése, öngyógyítás, természetes regeneráció

A hangok harmonizáló, gyógyító hatását évezredek óta ismerik és alkalmazzák az emberek. A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege abban áll, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak. A megzavart energiaegyensúly helyreállítása lehetővé teszi a gyógyító energia szabad áramlását, s ez az energia-harmónia egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet eredményez.


Az emberi test rezgése. Ősi tanítás, hogy minden emberi testnek van egy alapvető rezgése, és ha rá tudunk hangolódni erre a frekvenciára, úgy a magunkkal való kapcsolatunk egészségesebbé és gazdagabbá válik. Hasonló ez ahhoz a vélekedéshez, miszerint a földnek is megvan a saját frekvenciája, és jó hatása van ránk, ha összhangba kerülünk ezzel a frekvenciával.

Próbálja ki... Kattintson a kiválasztott linkre és megszólal a zene:

528 Hz  A szeretet rezgése, békét hoz szívbe, gyorsítja a gyógyulási folyamatot, meghallgatom...


396 Hz  Felszabadítja a bűntudatot, félelmet, mely sokszor a betegség oka, meghallgatom...


417 Hz  A múlt feloldása, változások segítése, meghallgatom...


852 Hz  A tiszta szeretet rezgése, spirituális rang, meghallgatom...   Legerőteljesebb a folyamat, ha énekli is a tónust! Fogja be a fülét és élvezze ahogy átrezegteti. Fülhallgatóval szintén aktívabb hatást érhet el, de napi teendői közben is áldásos hallgatni. Alapszabály, csak addig hallgassa ameddig jóérzéssel tölti el!

Küldje le az ablakot az asztalra és hallgassa amíg az oldalt böngészi :)


A belső egyensúly felé vezető út rövidebb, mint gondolná. A belső egyensúly hamar meghozza az egészséget. Sok sikert, jó utat!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz